Tasty Kitchen

Babytaarten

Nu je even alles mag eten wat je wilt

Babytaarten

Ben je zwanger en wil je dit op een leuke manier bekend maken?

Willen jullie op een speciale manier het geslacht van jullie kindje bekend maken met een gender reveal taart of cupcakes?

Organiseer je een babyshower en wil je daar een originele taart, cupcakes of een sweet table voor bestellen?

Of ben je net trotse ouder geworden en vind je het leuk om in plaats van de standaard beschuit met muisjes een speciale taart, cakepops of cupcakes te bestellen?

Wij maken alle babytaarten, cupcakes, cakepops en sweet tables op maat.

We vinden het heerlijk om onze creativiteit te kunnen gebruiken en te werken met verschillende botercreme technieken en verse bloemen.  We werken de taarten af met een heerlijke meringue creme (geen fondant) en decoreren de taarten met verschillende technieken, chocolade drips, verse bloemen, donuts, vers fruit, macarons, snoep en andere lekkernijen.  Geef je wensen of een thema door en wij gaan voor je aan de slag.

Het is ook mogelijk om het geboortekaartje hiervoor als inspiratie te gebruiken.

PicsArt_06-22-10.13.13
IMG-20190818-WA0009

Algemene informatie

- Al onze taarten worden afgewerkt met meringue crème. (geen fondant)

- 1laags taarten zijn te bestellen vanaf €5,75 per persoon en stapeltaarten vanaf €5,75 per persoon.

-De kleinste 1laags taart is vanaf 15 personen. De kleinste stapeltaart (2 lagen) is voor 25 personen. Uiteraard is groter ook mogelijk.

-De exacte totaal prijs hangt af van de decoratie, het aantal lagen, de vorm en het aantal personen.

-De bestelling kan op afspraak worden opgehaald  in onze studio in Purmerend.

-Levering kan wanneer onze planning het toelaat op locatie. We berekenen dan reiskosten met een start tarief van €10,00.

-Wij raden aan de taart minimaal 2 weken voor de betreffende datum te bestellen zodat wij genoeg tijd hebben om de taart helemaal naar jullie wens te maken.

-Wil je een gender reveal taart bestellen dan begrijpen we dat het niet altijd mogelijk is het geslacht 2 weken van tevoren al door te geven. Als het ontwerp vooraf is besproken dan kunnen jullie het geslacht later nog doorgeven. (Uiterlijk 2 dagen voor de afhaaldatum). Dit mag doormiddel van een (dichte) envelop die jullie bij ons langs brengen of de verloskundige kan contact met ons opnemen.(mail/sms/whatsapp/bellen)

-Zodra we de totale betaling binnen hebben gaan we met veel plezier voor jullie aan de slag.