Tasty Kitchen

Taart en cupcake workshops

Cupcake workshop

Ga helemaal los met jouw creativiteit

Je lekker creatief uitleven tijdens een vrijgezellen feestje, babyshower, vriendinnen uitje of misschien wel als bedrijfsuitje. Tijdens deze workshop gaan we verschillende soorten cupcakes maken. De cupcakes bakken wij van te voren alvast voor je zodat je alle tijd hebt om een mooie creatie te maken.

Je kunt ervoor kiezen om de cupcakes ook nog te vullen met een lekkere confituur of curd. We gaan verschillende variaties maken. Een paar cupcakes maken we met een gekleurde swirl met meerdere kleuren, Maar ook maken we fondant decoraties, chocolade barks, mini chocolade reejes, en andere chocolade malletjes en figuren. Daarnaast is er een scala aan sprinkles en snoepjes. Je hebt voor deze workshop géén ervaring nodig met het bakken of decoreren van cupcakes, dus iedereen kan aanschuiven! Aan het einde van de workshop ga je met 6 prachtig gedecoreerde cupcakes naar huis.

PicsArt_10-26-12.24.36
TheTastyKitchen_Happy-Photographer-69-DSC_8013

Prijzen en Extra's

De prijs voor deze cupcake workshop is € 39,95 per persoon.

Deze workshop duurt 2,5 uur.

Alle workshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar.

Inclusief koffie, thee en fris.

Voor groepen vanaf 6 personen.

Data in overleg.

20190414_164441

Basis boltaart workshop

Naar huis met een prachtige taart

Een taart van Ø20 cm in de vorm van een halve bol wordt tijdens deze workshop gevuld met vanille creme en een lekkere confituur. Daarna smeren we de taart af met botercreme en wordt de taart bekleed met fondant. De fondant mag je zelf kleuren in een kleur naar wens.

Na het bekleden van de taart krijg je een uitleg over alle verschillede uitstekers, vormen, mallen en andere decoratie materialen en kun je je eigen taart in elk gewenst thema decoreren. Of het nu voor een verjaardag, babsyhower of feestdag is alles is mogelijk. Aan het einde van de workshop krijg je jouw prachtig gedecoreerde taart mee naar huis in een taartdoos. De taart kun je nog 3 dagen in de koelkast bewaren en is eventueel ook in te vriezen. De taart is goed voor ongeveer 12 tot 15 personen.

Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig met bakken of het decoreren van taarten. 

 

Prijzen en Extra's

De prijs voor deze boltaart workshop is € 39,95 per persoon.

Deze workshop duurt 3 uur.

Alle workshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar.

Inclusief koffie, thee en fris.

Voor groepen vanaf 6 personen.

Data in overleg.