Tasty Kitchen

Sweet Tables

Al dat lekkers op 1 tafel

Sweet Tables

Wij maken heerlijke sweet tables in ieder gekozen thema

Mooi gedecoreerde tafels vol met lekkers! Sweet tables zijn tegenwoordig helemaal in en een echte blikvanger op bruiloften.

Een sweet table is een tafel met allemaal  verschillende zoete hapjes. Deze hapjes variëren van taart, cupcakes, cakepops, meringues, donuts, koekjes tot schepsnoep. We maken al deze heerlijkheden in hetzelfde thema of een kleur naar keuze.

Wij kunnen alleen de hapjes maken zodat je deze zelf kan serveren. Natuurlijk kunnen we ook de hele tafel bij jullie op de locatie komen opmaken in het gekozen thema inclusief ballon decoratie etc.

TheTastyKitchen_Happy-Photographer-78-DSC_8059
TheTastyKitchen_Happy-Photographer-80-DSC_8067

Algemene informatie

-Wij hanteren geen pakket prijzen zodat je zelf lekker kunt mixen en matchen en je eigen tafel met verschillende sweets kunt samenstellen.
Aan de hand van jullie wensen maken wij een offerte.

-Bruidstaarten zijn te bestellen vanaf €6,95 per persoon.

- Verjaardagstaarten en baby taarten zijn te bestellen vanaf €5,50 per persoon voor 1 laag en stapeltaarten vanaf €5,75 per persoon.

-De kleinste 1laags taart is vanaf 15 personen. De kleinste stapeltaart (2 lagen) is voor 25 personen. En uiteraard is groter ook mogelijk.

-De exacte prijs hangt af van de decoratie, het aantal lagen, de vorm en het aantal personen.

-Onze taarten worden afgesmeerd met een heerlijke meringue botercreme of amerikaanse icing. (geen fondant en marsepein)

-omdat wij het ontzettend leuk vinden om met echte bloemen te werken gebruiken wij uitsluitend echte verse bloemen of eetbare echte bloemen op taarten en geen suikerbloemen.

-Bruidstaarten worden geleverd op locatie en indien nodig ook opgebouwd. Voor het opbouwen van een sweet table komt er een meerprijs bij.

-Voor bruidstaarten binnen een straal van 20 kilometer zijn de bezorgkosten inbegrepen. (Bij een minimum bestel bedrag van 300 euro) Daarna hanteren wij bezorgkosten a €0,40 per kilometer.

Verjaardagstaarten en baby taarten kunnen  op afspraak worden opgehaald  in onze kookstudio in Purmerend. Levering kan wanneer onze planning het toelaat op locatie. We berekenen dan reiskosten met een start tarief van €10,00.

-Eerst wat komen proeven? Dat kan natuurlijk ook! Je kan bij ons een afspraak maken voor een proefsessie. Bestel je daarna de bruidstaart bij ons? Dan is de proefsessie gratis. Bestel je de taart liever ergens anders? geen probleem, we berekenen dan alleen wel wat kosten voor de proefsessie, hiervoor vragen we €12,50 per persoon. 

-Wij raden aan de bruidstaart minimaal 4 weken voor deze bijzondere dag te bestellen zodat wij genoeg tijd hebben om de taart helemaal naar jullie wens te maken. Maar hoe eerder hoe beter.

-Zodra we de totale betaling binnen hebben gaan we met veel plezier voor jullie aan de slag.