Tasty Kitchen

Verjaardagstaart

Elke taart is een feestje waard

Verjaardagstaarten

Is er binnenkort iemand jarig en wil je eens wat opvallends en unieks ?

Wil je is eens wat anders dan de standaard fondant taarten? En wil je iets creatiefs, opvallends en unieks?  Wij kunnen de leukste (en lekkerste) taarten voor je maken.

We vinden het heerlijk om onze creativiteit te kunnen gebruiken en te werken met verschillende botercreme technieken en verse bloemen.  We werken de taarten af met een heerlijke meringue creme (geen fondant) en decoreren de taarten met verschillende technieken, chocolade drips, verse bloemen, donuts, vers fruit, macarons, snoep en andere lekkernijen.  Geef je wensen of een thema door en wij gaan voor je aan de slag.

Natuurlijk zorgen we ook voor een heerlijke vulling. Denk hierbij aan witte chocolade met frambozen of misschien wil je liever vanille met aardbeien?

Speciale gelegenheden

Ben je op zoek naar een taart, cupcakes of sweets  voor een speciale gelegenheid? Organiseer je bijvoorbeeld een babyshower of vrijgezellenfeest, of wil je juist bekend maken dat je zwanger bent? Is je zoon geslaagd voor zijn rijbewijs of heeft je dochter haar diploma gehaald? Misschien wil je het Suikerfeest vieren met een bijzondere taart?

Wij maken taarten voor elke gelegenheid.

Jungle double barrel taart
Hysterirische snoeptaart Cleo

Algemene informatie

- Al onze taarten worden afgewerkt met meringue crème. (geen fondant)

- 1laags taarten zijn te bestellen vanaf €5,75 per persoon en stapeltaarten vanaf €5,75 per persoon.

-De kleinste 1laags taart is vanaf 15 personen. De kleinste stapeltaart (2 lagen) is voor 25 personen. En uiteraard is groter ook mogelijk.

-De exacte totaal prijs hangt af van de decoratie, het aantal lagen, de vorm en het aantal personen.

- Geboetseerde figuren van fondant en suikerbloemen maken wij niet.

-De bestelling kan op afspraak worden opgehaald  in onze kookstudio in Purmerend.

-Levering kan wanneer onze planning het toelaat op locatie. We berekenen dan reiskosten met een start tarief van €10,00.

-Wij raden aan de taart minimaal 2 weken voor de betreffende datum te bestellen zodat wij genoeg tijd hebben om de taart helemaal naar jullie wens te maken.

-Zodra we de totale betaling binnen hebben gaan we met veel plezier voor jullie aan de slag.