Tasty Kitchen

Bruidstaarten

Een taart die perfect moet zijn

Bruidstaarten

Voor die speciale dag

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een bruidstaart of bruidscupcakes die aan jullie wensen voldoen?  Of een sweet table vol met lekkernijen. Wil je wat anders dan de standaard taarten? En wil je iets creatiefs, opvallends en unieks?  Wij kunnen de leukste (en lekkerste) taarten maken voor jullie speciale dag.

We vinden het heerlijk om onze creativiteit te kunnen gebruiken en te werken met verschillende botercreme technieken en verse bloemen.  We werken de taarten af met een heerlijke meringue creme  of misschien vinden jullie de naked en semi naked taarten ook zo gaaf. En we decoreren de taarten met  chocolade drips, verse bloemen, donuts, vers fruit, macarons, eetbare bloemen en andere lekkernijen.  

Natuurlijk zorgen we ook voor een heerlijke vulling. Denk hierbij aan witte chocolade met frambozen of bijvoorbeeld champagne creme met lemon curd?

Eerst wat komen proeven? Dat kan natuurlijk ook! Je kan bij ons een afspraak maken voor een proefsessie. 

Omdat wij van elke taart iets unieks willen maken en alles handwerk is, hanteren wij geen vaste prijzen. De prijzen op deze pagina zijn vanaf prijzen. De uiteindelijke prijs kunnen wij pas bepalen nadat wij al jullie wensen weten.

IMG-20190802-WA0010
Fotoshoot bruid en bruidegom magazine 10

Algemene informatie

-Bruidstaarten zijn te bestellen vanaf €6,95 per persoon.

-De exacte prijs hangt af van de decoratie, het aantal lagen, de vorm en het aantal personen.

-Onze taarten worden afgesmeerd met een heerlijke meringue botercreme of amerikaanse icing. (geen fondant en marsepein)

-omdat wij het ontzettend leuk vinden om met echte bloemen te werken gebruiken wij uitsluitend echte verse bloemen of eetbare echte bloemen op taarten en geen suikerbloemen.

-Bruidstaarten worden geleverd op locatie en indien nodig ook opgebouwd.

-Binnen een straal van 20 kilometer zijn de bezorgkosten inbegrepen. (Bij een minimum bestel bedrag van 300 euro) Daarna hanteren wij bezorgkosten a €0,40 per kilometer.

-Eerst wat komen proeven? Dat kan natuurlijk ook! Je kan bij ons een afspraak maken voor een proefsessie. Bestel je daarna de bruidstaart bij ons? Dan is de proefsessie gratis. Bestel je de taart liever ergens anders? geen probleem, we berekenen dan alleen wel wat kosten voor de proefsessie, hiervoor vragen we €12,50 per persoon. 

-Wij raden aan de bruidstaart minimaal 4 weken voor deze bijzondere dag te bestellen zodat wij genoeg tijd hebben om de taart helemaal naar jullie wens te maken. Maar hoe eerder hoe beter.

-Zodra we de totale betaling binnen hebben gaan we met veel plezier voor jullie aan de slag.